Annulatie & terugbetaling

Annulatie & terugbetaling van de inschrijving voor een opleiding

Wens je de inschrijving voor een opleiding cursus te annuleren ? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. De volledige terugbetaling van het betaalde inschrijvingsgeld is enkel mogelijk indien je je uitschrijft vóór de startdatum van de cursus. Na ontvangst en goedkeuring van de aanvraag, stort i-LUDUS het betaalde bedrag terug op je bankrekeningnummer dat je vermeldt in het aanvraagformulier. Terugbetaling van een opleiding die reeds gestart is, is niet mogelijk.

Annulatie & terugbetaling van credits

Wens je de aankoop van credits te annuleren ? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. De volledige terugbetaling van credits is enkel mogelijk indien het aangekochte credit-saldo nog niet werd gebruikt. Na ontvangst en goedkeuring van de aanvraag, stort i-LUDUS het betaalde bedrag terug op je bankrekeningnummer dat je vermeldt in het aanvraagformulier. Een terugbetaling van het creditsaldo dat reeds (gedeeltelijk) werd verbruikt, is niet mogelijk.

Nazorg

Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleer dan eerst uw bankrekening opnieuw. Neem vervolgens contact met ons op via info@i-ludus.be.

Neem contact met ons op via info@i-ludus.be voor vragen over annulatie en terugbetalingen.