POSE SPONSOR PACK – 600 minuten video met sponsor-logo

 990,00

Wil jij met jouw bedrijf jouw favoriete club sponsoren door de financiering van videobeelden om te laten zetten in POSE-analyses ?   Doe dan een beroep op i-LUDUS  via de aankoop van een POSE SPONSOR PACK.  Dit aanbod bevat de verwerking van 600 minuten  (10 uur !) video-tijd.  De POSE-analyses worden voorzien van uw logo.

Artikelnummer: POSE_06 Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Wil jij met jouw bedrijf jouw favoriete club sponsoren door de omzetting van videobeelden in POSE-analyses te financieren ?   Doe dan een beroep op i-LUDUS  via de aankoop van een POSE SPONSOR PACK.  Dit aanbod bevat de verwerking van 600 minuten  (10 uur !) video-tijd.  De POSE-analyses worden hierbij voorzien van uw logo.

  1. Koop hier POSE SPONSOR PACK aan
  2. Na ontvangst van je betaling ontvang nemen wij contact met jou voor het sponsor-logo
  3. Jouw club ontvangt een link naar een beveiligde upload-locatie
  4. De clubleden laden hun video’s op naar de beveiligde upload-locatie
  5. i-LUDUS zet de video’s om in POSE-video’s en -analyses en voorziet deze van jouw sponsor-logo
  6. Vervolgens downloaden de clubleden de POSE-analyse en gaan ze ermee aan de slag

Met één credit-pack kan je binnen een periode van 1 jaar meerdere video’s voor een totale duurtijd van 600 minuten laten verwerken.  Ter illustratie :

  • Indien je video’s een gemiddelde duurtijd hebben van 1 minuut kan je met één SPONSOR-pack dus 600 video’s omzetten in een POSE-analyse.
  • Indien je video’s een gemiddelde duurtijd hebben van 5 seconden kan je met één SPONSOR-pack 7.200 video’s omzetten in een POSE-analyse.

Het POSE SPONSOR PACK is geldig gedurende 1 jaar vanaf de aankoopdatum.

Andere suggesties…